Yaz Kapıda! Peki yaz siz hazır mısınız?

Bölgesel zayıflama, günümüzde çok sık talep edilen kilo erme yöntemidir. Yalnızca diyet uygulamalarıyla vücudun bütün bölgelerinden doğru miktarlarda eşit şekilde kilo vermek mümkün olamaz.

Bölgesel zayıflama, günümüzde çok sık talep edilen kilo erme yöntemidir. Yalnızca diyet uygulamalarıyla vücudun bütün bölgelerinden doğru miktarlarda eşit şekilde kilo vermek mümkün olamaz. Bu durum bedenin kilo verme noktalarını kendisinin seçmesinden kaynaklanmaktadır.

Düzenli ve sağlıklı beslenmenin haricinde bölgesel zayıflama yöntemleri sayesinde vücudun incelmesi rahatlıkla sağlanabilmektedir.

Bölgesel zayıflama yöntemlerinin temel prensibi, yağ birikiminin fazla olduğu bölgelerde yağ moleküllerinin harekete geçirilerek yakılmasıdır. Aşağıda en etkili bölgesel zayıflama yöntemleri olan body shape, roll shape ve G5 masajı yöntemleridir.

Body Shape yöntemi; ameliyatsız liposuction olarak ifade edilen body shape yönteminde, bölgesel yağlanma, selülit ve de vücut şekillendirme uygulamalarında inanılmaz sonuçlar ortaya çıkartmaktadır.   Body shape uygulaması, el aparatları kullanılarak vücudun ile emme-vakum görevi ile roller uygulaması ile cilt üzerine bipolar radyofrekans uygulanmaktadır. Vakum ve emme uygulaması derinlerdeki dokularda ciddi masaj etkisi ile ya hücrelerinde parçalanma meydana getirir. Dolaşımın artması ve bölgedeki ödemin atılmasını sağlarken, radyofrekans enerjisi ile bölgede ısı artışı sağlanarak yağ hücrelerinin parçalanması ve parçalanan yağların genişleyen damarlar sayesinde atılması sağlanır.

Roll shape yöntemi;  bu yöntemde roll shape adı verilen alet, selülit gidermek, ödem atmak ve vücudun şekillenmesine yardımcı olmak için zayıflama ve incelme fonksiyonlarını başarıyla gerçekleştirmektedir. Bu işlemde alet üzerindeki makaralar dönerek bölgedeki dolaşımı hızlandırır bu işlem adeta bir masaj etkisi göstererek bölgedeki yağların parçalanmasına yardımcı olur.  Uygulama kas spazmları, iltihaplı ödem ve bölgedeki fazla yağların atılmasına yardımcı olmaktadır.

G5 masajı; bu yöntem içerisinde g5 adı verilen bir alet kullanılarak bölgesel zayıflama sağlanır. Hızlı titreşimle beraber iterek sıkıştırma sayesinde bölgedeki fazla yağların yakılması ve kullanılan zayıflama ürünleri ile ciddi şekilde bölgesel zayıflama sonuçları alınmaktadır. Bu yöntem sayesinde, spazmlar, ödem ve yorgunluklar haricinde kaslarda biriken laktik asitte atılır.G5 masajı çoğunlukla kalça, üst bacak ve popo bölgelerinde selülitle mücadelede çok etkili sonuçlar alınabilmektedir.

Yukarıda yer alan üç bölgesel zayıflama yöntemi de vücut üzerinde gözle görülür değişimler ortaya koymakta ve güvenli bir şekilde kullanılmaktadır.